workshops en naailes

Regelmatig staan er workshops op het programma bij Stoffen&meer. Op woensdagmorgen 7 juni was er een naaiworkshop: hoe werk je je shirt of jurk netjes af met een boordje. Deze workshop was heel inspirerend.
De volgende workshop staat al weer gepland. Workshop locken, heb je een lockmachine en wil je ook wel eens weten wat je er allemaal mee kunt? Kom dan naar deze workshop. Aan de hand van een cursusboek en olv Nelly Breedveld van NoblyNobly gaan we aan de slag. Dit is een leuke en leerzame workshop. We beginnen om 19.00uur tot ongeveer 22.00. Wel even opgeven want deze workshop zit al bijna vol en we werken graag met kleine groepjes. Kosten 25 euro.
Welkom

 

.

 

En NIEUW: in september gaan we starten met naailessen op de woensdagmorgen ! Je kunt je alvast opgeven. Kosten voor deze les 8 euro. Ook is het mogelijk om losse lessen te volgen, bv omdat je er weer even in moet komen of omdat je even op weg geholpen wilt worden. Kosten voor de losse lessen zijn 10 euro.  In de ruimte in de winkel staan 2 lockmachines waar je gebruik van kunt maken.

Nelly Breedveld van modevakschool Nobly Nobly geeft de lessen.

 
 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X