Wol en katoen

Onze wol en katoen is van scheepjeswol. En door de jaren heen is de collectie aardig uitgebreid. We verkopen hele dunne katoen voor kleedjes tot dikke mooie warme winterwol voor sjaals of truien.

Voor de beginnende breister maar ook voor de gevorderde, regelmatig hebben we leuke patronen die we cadeau doen als u bij ons wol of katoen koopt.

En ook de haaksters kunnen helemaal los! Ook de bijbehorende artikelen als brei en haaknaalden, patronenboeken, haak en brieboekjes zitten bij ons in het assortiment.

En bent u niet in de gelegenheid om langs te komen of komt u net nog iets te kort, wij sturen het naar u op!

Tip: iedere 3e dinsdagmiddag van de maand: haak en breiinloop ! Voor de gezelligheid maar ook als u iets wilt leren. Kosten hiervoor 2,50 pp. 10% korting op de wol en katoen voor de deelnemers aan dit uurtje tijdens het uurtje.

NIEUW:  Bestel bij ons uw haakpakket voor de CAL 2016 mix en match. 18 bollen colour crafter voor 49.95, met haaknaald 52.95. Verzenden kan ook v.a. 50 euro gratis.

 
 
 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X