• Please provide correct slide attributes: choose correct type (youtube, vimeo, img); For youtube/vimeo use ID attribute, for img use SRC attribute. Description attribute is optional.
    X
Wanneer een artikel niet aan je verwachting voldoet, kun je het artikel ruilen en/of retourneren. Dit kan binnen 14 dagen na ontvangst. De verzendkosten en het verzendrisico voor de retourzending zijn voor rekening van de koper. Om een artikel retour te zenden, stuur je een email naar Stoffen & meer. Zodra je een bevestiging hebt gekregen kun je het artikel terugsturen. Wacht dus met het verzenden van het artikel totdat je een bevestiging van ons hebt gekregen. Zodra het retourpakketje door ons is verwerkt, krijg je dit teruggestort op je rekening. Uitgezonderd zijn stoffen die afgeknipt zijn.

Een fout in de fabricage?
Stuur een email naar Stoffen & meer, zodat wij dit samen kunnen oplossen. Meld dit binnen 14 dagen (liefst eerder zodat we actie kunnen ondernemen).

Let bij retour op het volgende:

  • Graag eerst een retour melden aan Stoffen & meer.
  • Retourzendingen na 14 dagen na ontvangst van Stoffen & meer worden niet in behandeling genomen.
  • Bij onvoldoende of niet gefrankeerde retourzendingen worden de kosten door Stoffen & meer in rekening gebracht en verrekend met het bedrag dat je van Stoffen & meer retour ontvangt.

De artikelen moeten in onbeschadigde staat en verzendverpakking teruggestuurd worden. Mocht de retourzending niet voldoen aan bovenstaande punten dan behoudt Stoffen & meer het recht om de retourzending niet in behandeling te nemen of niet het volledige bedrag retour te storten. Na het retourneren wordt het bedrag van het geretourneerde artikel zo snel mogelijk aan je retour betaald.

Betalen
Je kunt betalen door middel van iDeal of PayPal of door het bedrag vooraf over te maken.
Dit kun je doen op rekeningnummer: NL 47 ABNA 0571 3733 64 t.n.v. Stoffen & Meer te Werkendam.

De artikelen worden opgestuurd zodra de bestelling is betaald.
Wij doen ons best om jouw bestelling binnen 48 uur te verzenden.
We verzenden op werkdagen van maandag t/m vrijdag.

De verzendkosten
Wij versturen onze bestellingen via pakketpost. De kosten hiervan zijn € 6,95.

Verzenden
Wij versturen de pakketten via DHL of PostNL.
Een pakket wordt twee keer thuis aangeboden. Als er op beide momenten niemand thuis is, gaat het pakket naar een afhaalpunt. Je dient dit pakket dan zelf op te halen bij het afhaalpunt. Als het pakketje niet wordt opgehaald, wordt het na drie weken teruggestuurd naar Stoffen & Meer.

Heb je haast met je bestelling?
Stuur dan een email naar Stoffen & Meer. Dan kunnen wij kijken welke mogelijkheden er zijn om je bestelling zo snel mogelijk naar je op te sturen.

Retourneren en ruilen

 
 

Betalen en verzenden

 
 
 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X