Algemene voorwaarden

 
Gegevens verkoper

  • Handelsnaam: Stoffen & Meer
  • Winkeladres: Hoogstraat 64, 4251 CN Werkendam
  • Email: info@stoffenenmeer.nl
  • KVK: 54355249
  • BTW: NL851272307B01
  • IBAN: NL47 ABNA 0571 3733 64

Indien je een bestelling plaatst bij stoffenenmeer.nl verklaar je jezelf akkoord met onderstaande voorwaarden.

Een bestelling in onze webshop heeft een betalingsverplichting tot gevolg.
Je kunt 24 uur per dag een bestelling plaatsen.

Orderbevestiging 
Zodra je een bestelling hebt geplaatst, ontvang je per e-mail een orderbevestiging. Op de orderbevestiging vind je een overzicht van de bestelde artikelen en de kosten hiervan, inclusief eventuele verzendkosten en btw.

Bestellen, betalen en levering van de producten 
Alle getoonde artikelen zijn inclusief btw, maar exclusief verzendkosten.
Na ontvangst van de orderbevestiging dien je het totaalbedrag van de bestelling binnen drie dagen over te maken naar bankrekeningnummer:
… t.n.v. Stoffen & Meer te Werkendam. Je kunt ook direct betalen met iDEAL, hiervoor worden geen extra kosten in rekening gebracht

Zodra het bedrag is ontvangen, wordt je bestelling zo snel mogelijk verzonden op werkdagen. De bezorgtijd is afhankelijk van PostNL, hier kunnen geen rechten aan ontleend worden. Je krijgt een bericht zodra je bestelling verstuurd is. Als een bepaald product niet op voorraad is, dan staat dit bij het specifieke product vermeld. Je krijgt altijd bericht als de levering wat langer duurt dan je van Stoffen & Meer gewend bent, je krijgt dan een vermelding van de verwachte levertijd. Na verzending van je bestelling heeft Stoffen & Meer geen verdere invloed meer op de bezorging ervan en is de verzending afhankelijk van de leveringen en diensten van PostNL.

Bij verlies en/of schade aan je order tijdens de verzending van brievenbuspost door PostNL is Stoffen & Meer niet aansprakelijk.

Je bent zelf verantwoordelijk voor het invoeren van het juiste (bezorg)adres. Mocht je bestelling bij mij retour komen, omdat PostNL het niet heeft kunnen bezorgen vanwege een onjuist adres, dan is er de mogelijkheid om het -tegen betaling van de verzendkosten- opnieuw door ons te laten versturen.

Verzend- en verpakkingskosten 
De verzend- en retourkosten zijn voor de koper. Mocht er sprake zijn van een verkeerd verzonden artikel of andere onjuistheden, neem dan contact op met Stoffen & Meer.

Ruilen en retourneren
Je hebt veertien dagen bedenktijd met betrekking tot het ruilen/retourneren van je bestelling. Binnen deze periode kun je de artikelen bekijken en beoordelen. De veertien dagen gaan in op de dag na ontvangst van je bestelling.

Ben je niet tevreden?
Je kunt het artikel aan ons retour zenden, mits deze in onbeschadigde staat en in de originele verpakking. Als het artikel niet meer geschikt is voor wederverkoop behoudt Stoffen & Meer het recht om de retourzending niet te accepteren en/of het volledige bedrag niet retour te storten.
Voordat je een artikel retour zendt, breng je Stoffen & Meer hiervan op de hoogte. Dit kun je doen door een email te sturen naar Stoffen & Meer, je ontvangt per email een reactie. Bewaar je verzendbewijs goed. Het bedrag van het geretourneerde artikel zal zo snel mogelijk aan je retour betaald worden. Houd er rekening mee dat bij het retour zenden van artikelen de verzendkosten voor de rekening van de klant zijn. Kosten van beschadigingen en vermissing van de retourzending zijn tevens voor je eigen rekening. Je hebt veertien dagen bedenktijd met betrekking tot het ruilen/retourneren van je bestelling..

Klachten/Garantie 
Voor alle artikelen die je bij Stoffen & Meer koopt, geldt de wettelijke garantie. Dit houdt in dat een artikel in goede staat moet verkeren en bij normaal gebruik naar behoren dient te functioneren.
Heb je klachten met betrekking tot de geleverde goederen of andere zaken? Neem dan binnen 48 uur contact met ons op en wij zullen er alles aan doen om tot een goede oplossing te komen. Dit kan zijn door vervanging, reparatie of terugbetaling.

Prijsafwijkingen 
Stoffen & Meer behoudt het recht voor op prijsafwijkingen. Prijswijzigingen worden zo snel als mogelijk vermeld. Je hebt dan de mogelijkheid de koopovereenkomst te ontbinden.

Privacyverklaring 
Stoffen & Meer verklaart hierbij nadrukkelijk dat alle door jouw verstrekte adresinformatie en persoonsgegevens uitsluitend zullen worden gebruikt ten behoeve van haar eigen administratie en informatieverstrekking. Persoonsgegevens worden niet doorverkocht en niet ter beschikking gesteld aan derden.

Contact 
Heb je vragen over een artikel of iets wat je op de site hebt gezien, dan kun je een email sturen naar Stoffen & Meer.

© 2017 Stoffen & Meer
Alles op deze website is auteursrechtelijk beschermd. Zonder toestemming is het kopiëren van teksten, foto`s, artikelen of andere items op deze website verboden.

 
 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X